
Horčicový dresing
22. marca 2024


Špagety s bolonskou omáčkou
22. marca 2024


Horčicový dresing
22. marca 2024


Špagety s bolonskou omáčkou
22. marca 2024Salsa z pretlaku

Potrebujeme:
-
1 konzerva TOMATA pretlaku
-
2 papričky čili
-
1 menšia cibuľa
-
soľ
-
mleté čierne korenie
-
2 čajové lyžičky tabasca
Postup:
- Ošúpeme a jemne nakrájame cibuľu. Očistíme papričky čili, zbavíme ich jadierok a nakrájame ich na malé kúsky.
- V miske zmiešame nakrájanú cibuľu a čili s paradajkovým pretlakom od Tomata. Osolíme a okoreníme a dochuťte tabascom podľa chutí.
- Tadaaa. Salsa je skvelá na namáčanie čipsov alebo kukuričných tortíl.
Dobrú chuť!